Camping Luna del Monte

De camping heeft 35 tent- en caravan plaatsen en één vakantie cottage. Alle plekken zijn ongeveer 80 m2 en omheind met een groene heg waardoor redelijk wat privacy wordt gecreëerd. De hoge bomen en cipressen zorgen voor de schaduw in de warme zomermaanden. De camping is gebouwd op vlak terrein, dus alle tentplekken zijn volledig bereikbaar met de auto. Het sanitair gebouw is zeer eenvoudig, maar wordt dagelijks keurig gepoetst en schoon gehouden. Tevens is er een apart invalide toilet aanwezig, welke mede is ingericht als baby-badkamer met een douche, commode en een toilet. De douches zijn voor vrij gebruik met warm water.

Restaurant

Naast de ingang van de camping bevindt zich een goed restaurant. Op het menu staan overheerlijke, typische streekgerechten en pizza’s. In de zomermaanden is het buitenterras geopend en kunt u heerlijk ‘al fresco’ genieten van de Umbrische-Toscaanse keuken! Het restaurant is dagelijks geopend. In het voor- en naseizoen is het alleen in de weekeinden geopend.

Speeltuin

Recht tegenover de ingang van de camping is de speeltuin. Uw kinderen kunnen zich hier kostelijk vermaken op de glijbaan, de schommels, de wip, de klimtoren, het klimrek en op de babywipjes. Tegenover de receptie staat ook een trampoline, een tafeltennis tafel en een voetbal tafel: gegarandeerd eindeloos plezier voor groot en klein!

Picknick, Barbecue & Relax

Aan de rand van de camping is een grote stenen barbecue klaar voor gebruik! Tevens staan er een paar picknicktafels onder de gazebo. In het gras staan enkele zonnestoelen en parasols om in alle rust te genieten van de Italiaanse zomerzon!