Reserveren

Heeft u de vakantiekriebels? Wilt u naar het prachtige groene Umbrië afreizen voor zon en cultuur? En wilt u graag op Camping Luna del Monte verblijven? Reserveer dan nu een kampeerplaats op de camping! Dit kunt u eenvoudig zelf doen door het reserveringsformulier hieronder in te vullen en op te sturen.

Boekings informatie:

  De kampeerplaatsen zijn in 3 groepen onderverdeeld:

 1. Tentplaats
  Alle tentplaatsen zijn met de auto bereikbaar, hebben een oppervlakte van minimaal 50/70 m2 en zijn van elkaar afgescheiden door een heg, wat voor de nodige privacy zorgt. Een enkele tentplek heeft een doorkijkje over het omliggende heuvellandschap. Tevens is er op elke tentplek een electriciteit aansluiting aanwezig en er is een waterkraantje vlakbij.
  Huurprijs tentplaats per nacht exclusief electriciteit: LS € 15,00 / HS € 18,00.
 2. Caravanplaats / Mini-van / Camper
  Er zijn een paar kampeerplaatsen gereserveerd voor kampeerders met een caravan of een minivan. Deze plekken zijn aan het hoofdpad gelegen, hebben de afmeting van minimaal 56/70 m2, en zijn omheind door een groene heg. Tevens is er electriciteit aanwezig en er is een waterkraantje in de buurt. De camping ligt op één van de heuvels die Umbrië rijk is. Met de caravan duurt het dus even voordat je er bent, maar het is de rit zeker waard!
  Huurprijs caravan/camperplaats per nacht exclusief electriciteit: LS € 15,00 / HS € 18,00.
 3. Cottage / Basic vakantiehuisje
  Dit is een zeer eenvoudige cottage, met 1 woonkamer met sofa en een open keukenblok welke volledig is ingericht met fornuis en koelkast, een slaapkamer met een twee persoonsbed en een aparte, kleine badkamer met een eenvoudige douche, toilet en een wastafel. De cottage heeft een grote verranda aan de voorzijde met een privé terras met een ronde tafel en 2 ligstoelen en een fijne tuin van circa 6×6 meter. De cottage is zeer basic, zonder luxe. Totale oppervlakte: 22 m2. De cottage is geschikt voor 2 personen. Minimaal verblijf is 3 nachten.
  Huurprijs per nacht inclusief gas, water en elektriciteit: € 50,00. Excl. linnenpakket (€ 10 p.p.) en de eindschoonmaak (€ 15).
  Camping Luna del Monte - vakantiehuisje   Camping Luna del Monte - Vakantiehuisje - slaapkamer   LUNA - woongedeelte bungalow   IMG_8878

  * De kampeerprijzen zijn inclusief onbeperkt wi-fi en warm water
  * Op verzoek kunt u een koelkast huren voor € 4,00 per dag
  * Gebruik van elektra voor € 2,00 per dag
  * Parkeren op de parking nabij de ingang van de camping
  * De safaritenten kunt u reserveren via  www.greencamp.nl 

On-line laagseizoens korting:

Indien u on-line een tent- of caravanplaats reserveert voor een verblijf in het laagseizoen (15/05-30/06, 1-15/09), dan profiteert u van de on-line boekingskorting*:
7 nachten verblijven = 6 nachten betalen (- € 15,00)
10 nachten verblijven = 8 nachten betalen (- € 30,00)
14 nachten verblijven = 11 nachten betalen (- € 45,00)
*De korting is geldig op de kampeerplaats, niet op het aantal gasten.

Beschikbaarheid:

Indien u vragen heeft, stuur dan gerust een mailtje naar onderstaand e-mailadres!
Eind juli tot begin augustus zijn de plaatsen met doorkijkje reeds volgeboekt, maar er zijn nog diverse andere mooie plaatsen beschikbaar. Mail gerust!
info@campinglunadelmonte.nl Graag tot ziens in Umbrië!