Algemene Voorwaarden: 
Tot 1 maart 2021 kunt u kosteloos annuleren!
Corona-Voucher*:
  • De voucher kunt u in 2021 eo in 2022 gebruiken.
  • De voucher is geldig (inwisselbaar) op Camping Pian d’Amora, Camping Luna del Monte en bij Tipi Tent Italy
  • Je mag de voucher zelf gebruiken, maar je kan hem ook cadeau doen aan iemand anders
  • Boekingen met de voucher dienen voor 31 december 2020 gedaan te worden
  • Restitutie is niet mogelijk
  • Indien je na inwisseling van de voucher annuleert, gelden onze annuleringsvoorwaarden.
Voor vragen kunt u contact opnemen met: info@campingpiandamora.nl info@campinglunadelmonte.nl info@tipitentitaly.com

————————————————————————————

1. Algemene voorwaarden

Bij het maken van een reservering gaat u stilzwijgend, evenwel expliciet en zonder voorbehoud, akkoord met de algemene voorwaarden die vermeld zijn onder de kop ‘ algemene voorwaarden’ op de website www.campinglunadelmonte.nl. U vindt de algemene voorwaarden ook door op de link te klikken die vermeld is in de boekingsbevestiging. Wij stellen het op prijs als u kennis neemt van onze disclaimer.

2. Reserveringen

Een reservering maakt u via e-mail of telefonisch. Een gemaakte reservering is definitief op het moment dat deze door ons is bevestigd. Hiertoe ontvangt u van ons zo spoedig mogelijk, en ten alle tijde, een reserveringsbevestiging per e-mail. De administratiekosten verbonden aan de reservering bedragen € 5,00. Optie: Voorafgaand aan een reservering is het mogelijk een optie te nemen op een tentplaats. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Preferentie: U kunt uw (voorkeuren) preferenties doorgeven bij het maken van uw reservering. Wij doen er alles aan deze in te willigen. De inwilliging van van een preferentie wordt echter niet gegarandeerd, hieraan zijn dan ook geen kosten verbonden. Essentie: Een voorkeur die dermate belangrijk is dat het wel of niet boeken van een staanplaats hier van afhangt is een essentie. Indien u een essentie doorgeeft bij het maken van de reservering wordt de inwilliging hiervan gegarandeerd. De kosten per essentie bedragen €5,00. Benodigde gegevens: Om de reserveringsovereenkomst te sluiten en deze te kunnen uitvoeren hebben wij de volgende gegevens van u en de eventuele medereiziger(s) nodig: achternaam, voorna(a)m(en), geboortedatum, adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres. Tevens ontvangen wij, indien u een plaats reserveert, graag de afmetingen van uw tent, caravan, camper of vouwwagen en vernemen we graag of u gebruik wenst te maken van elektriciteit. Aansprakelijkheid: Degene die een overeenkomst aangaat, eveneens namens of ten behoeve van een ander, is aansprakelijk voor alle verplichtingen die uit de overeenkomst voortvloeien. Kennelijke fouten: Kennelijke fouten en vergissingen in een publicatie binden Camping Luna del Monte niet.

3. Reissom

De op de website www.campinglunadelmonte.nl gepubliceerde prijzen zijn van toepassing.

4. Betaling

Na ontvangst van de reserveringsbevestiging dient een bedrag (aanbetaling) te worden voldaan welke gelijk is aan 30% van de totale reissom. Dit bedrag dient uiterlijk 7 dagen na ontvangst van de reserveringsbevestiging in ons bezit te zijn. Betalingsmogelijkheden worden vermeld in de bevestiging van de reservering. Indien de aanbetaling uitblijft, vervalt de reservering. Daarvoor worden annuleringskosten (zie art. 6a) in rekening gebracht. Het restant van de reissom voldoet u op de laatste dag van uw verblijf. De restantbetaling dient contant te worden voldaan.

5. Reserveringsbevestiging en reserveringsnummer

De reserveringsbevestiging wordt per e-mail aan u verstrekt. Deze dient u bij aankomst op onze camping te overleggen. De bevestiging is voorzien van een reserveringsnummer. Het reserveringsnummer is nodig in alle correspondentie met betrekking tot of naar aanleiding van de gemaakte reservering.

6. Wijzigingen, annuleringen, eerder vertrek

Voor wijzigingen, annuleringen en in het geval van een vroegtijdig vertrek, gelden de volgende voorwaarden en kosten: Wijziging: Onder wijzigingen wordt o.a. verstaan: wijziging van het aantal personen, wijziging van de reisdata (m.u.v. wijziging van de verblijfsduur), toevoegen van van tevoren te reserveren zaken (wo. elektriciteit) etc. Een verzoek tot wijziging wordt zonder verdere kosten in rekening te brengen in behandeling genomen. Annulering: Een annulering dient te allen tijde schriftelijk (per e-mail) te worden gedaan. a. In geval van annulering wordt 30% van de reissom in rekening gebracht. b. Indien u minder dan twee weken voor de aankomstdatum annuleert, wordt 50% van de reissom in rekening gebracht. U ontvangt hiervoor per e-mail een factuur met de nog verschuldigde restantbetaling. Eerder vertrek: Bij een eerder vertrek dan waarvoor gereserveerd, is men de reissom voor de gehele gereserveerde periode verschuldigd.

7. Aankomst en vertrek

Op de dag van aankomst kunt u vanaf 12.00 uur gebruik maken van de door u gereserveerde tentplaats. Op de dag van vertrek dienen tentplaatsen voor 12.00 uur verlaten te zijn. Openingstijden receptie: Houdt u er op uw aankomstdag rekening mee dat de receptie gesloten is tussen 12.00 en 16.00 uur, inchecken is dan dus niet mogelijk.  ndien u tussen 12.00 uur en 16.00 uur arriveert, vindt u op de deur van de receptie een aankomstlijst met uw naam en het nummer van de door u gereserveerde plaats. U kunt uw tent direct opzetten op de toegewezen plaats. Check In: Tijdens de check in wordt er een check in formulier ingevuld en een kopie gemaakt van de reis- en/of identiteitsdocumenten van alle reizigers. Plaatskeuze: Uw tentplaats wordt u toegewezen door het campingpersoneel. Indien de bezetting dit toelaat, is het op de dag van aankomst mogelijk zelf een keuze te maken uit de nog beschikbare plaatsen.

8. Campingregels

U wordt geacht de campingregels na te leven. U vindt deze op het informatiebord bij de receptie. Wij verzoeken u hiervan kennis te nemen. Verkeer en toegankelijkheid camping: Tussen 20.00 uur en 08.00 uur is alle verkeer op de camping verboden. Rust: Tussen 12.00 en 14.30 uur (siesta) en 22.00 uur en 08.00 uur wordt iedereen verzocht de rust op de camping te respecteren. Parkeren: Parkeren bij de tent is niet mogelijk. De camping beschikt over parkeerplaatsen op de camping en op de parkeerplaats buiten de camping (overzijde weg). Bij aankomst parkeert u op de parkeerplaats buiten de camping. Bij de check in wordt u gewezen welke parkeerplaats gedurende uw verblijf kunt gebruiken. Het is niet toegestaan uw auto voor het restaurant te parkeren. Honden: Honden zijn na overleg met de receptie toegestaan. Honden zijn ten alle tijden aangelijnd en veroorzaken geen (geluids-) overlast. Honden worden uitgelaten buiten het campingterrein. U bent zelf verantwoordelijk voor het verwijderen van eventuele uitwerpselen. Barbecue: Met in achtneming van van de voor de hand liggende veiligheidseisen (emmer water in de buurt etc.) mag gebruik gemaakt worden van een houtskoolbarbecue. Tevens kunt u gebruik maken van de bbq voor algemeen gebruik. Open vuur is strikt verboden. Bezoekers: Bezoekers zijn toegestaan mits deze aangemeld zijn bij de receptie.

9. Aansprakelijkheid

Uw verblijf op camping Luna del Monte, en het gebruik van alle op de camping aanwezige faciliteiten, geschiedt geheel op eigen risico. In dat verband wijzen we er met klem op dat het kinderen niet toegestaan is gebruik te maken van het zwembad zonder toezicht van een ouder. Het management van camping Luna del Monte aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door een verblijf op- en/of gebruik van faciliteiten van camping Luna del Monte.

10. Zwembad

Het zwembad is dagelijks geopend van 15 mei tot 15 september, van 9.00-19.00 uur. Een badmuts is verplicht. Het gebruik van het zwembad is op eigen risico.
11. Klachten
Wij stellen het op prijs indien u onvolkomenheden tijdens het verblijf direct meldt bij de receptie. Wij doen er alles aan klachten op te lossen en (verder) ongemak te voorkomen.