Zonnebloemen zee in Umbrie!

https://campinglunadelmonte.nl/wp-content/uploads/2015/07/Camping-Luna-del-Monte-Umbrie-zonnebloemen-.jpg
Uncategorized

I GIRASOLI !!!
Camping Luna del Monte - Umbrie - zonnebloemen

DE ZONNEBLOEMEN STAAN IN BLOEI IN UMBRIE!
Wanneer u rustiek komt kamperen in Umbrie op Camping Luna del Monte, bent u omringt door velden vol zonnebloemen!
Vele velden rondom de camping staan vol met zonnebloemen! Glooiend landschap vol gele kopjes! Prachtig! Op de foto zijn de eerste te zien!
Als u naar de camping Luna del Monte rijdt, neem dan de tijd en geniet van al het moois onderweg! Een fotostop is geen overbodige luxe! 😉

Camping Luna del Monte is een kleine, rustieke camping met 35 tent- en caravanplaatsen en 1 bungalow. Omringt door hoge cipressen, boven op de berg van Monte Santa Maria Tiberina, komt u volledig tot rust. Vanaf de camping kunt u vele wandelingen maken door de bossen en de velden. In de vallei is een klein strandje bij het waterstroompje waar u de verkoeling kan vinden in de zomermaanden! In Sansepolcro is een leuk zwembad voor kinderen met 2 grote glijbanen en een kinderzwembad! Maar ook in Città di Castello is een gemeente zwembad.

Umbrie biedt veel moois op cultureel, natuur en gastronomisch gebied! Arezzo, Perugia en Assisi zijn een must see, maar ook de kleine dorpjes in de buurt van de camping zijn een bezoek meer dan waard. Denk aan Lippiano, Monterchi, Anghari en Citerna!

De zonnebloemenzee neemt u mee naar al het moois wat Umbrie te bieden heeft!!!
Fijne vakantie en graag tot ziens op camping Luna del Monte!