Rustiek kamperen in Umbrië!

https://campinglunadelmonte.nl/wp-content/uploads/2014/03/campingumbrie.jpg
Uncategorized

De voorbereidingen zijn in volle gang op Camping Luna del Monte!

Camping Luna del Monte opent 15 juni haar poorten voor een nieuw zomerseizoen! Met nieuw management willen wij deze rustieke camping vernieuwend op de kaart zetten samen met de enthousiaste en gastvrije beheerders: Roberto en Hanni.

Roberto is hard bezig met alle voorbereidingen om de camping er piek fijn uit te laten zien! De heggen worden gesnoeid, het gras gemaaid, het sanitair blok wordt volledig geschilderd en de receptie wordt opgefrist en nieuw ingericht. Tevens is er een eenvoudig vakantiehuisje te huur op de camping. Een basic vakantiehuis in Umbrie met de gezelligheid van de camping!

Camping Luna del Monte is een kleine, rustieke camping in Umbrië met 35 tent- en caravan plaatsen. Prachtig gelegen op een heuvel aan de rand van het kleine dorp Monte Santa Maria Tiberina. Omringt door het mooie glooiende heuvellandschap kunt u genieten van de vele vergezichten en prachtige zonsondergangen! Ook vanuit het pittorske dorpje wordt u elke keer weer verrast met een prachtig doorkijkje over de heuvels van Umbrie! La cucina Italiana is uiteraard van hoog niveau: in het restaurant bij de camping zijn de pizza’s overheerlijk en in het dorp heeft de trattoria zeer smaakvolle streekgerechten op het menu staan!

Monte Sante Maria Tiberina is met haar smalle, steile straatjes al een bijzonder dorpje, maar het heeft ook een leuk museum, de Palazzo di Bourbon, een mooi kerkje, en de tabaccheria en een winkeltje en in de zomermaanden worden er vele evenementen georganiseerd.

In de nabije omgeving van Camping Luna del Monte zijn meerdere wandelpaden en fiestroutes uitgezet. Voor cultuur trips kunt u naar nabij gelegen dorpjes Anghiari, Lippiano, Città di Castello, Sansepolcro en Umbertide. Maar ook de grotere bekende steden als Perugia, Assis, Arezzo, Florence, Siena en Orvieto en zelfs Rome zijn prima te bezoeken in een dagtrip!

Camping Luna del Monte is een fijne, kleine camping en bijzonder geschikt voor de rustieke kampeerder! Umbrie is het groene hart van Italie en biedt voor elke cultuur- en natuur- en rustzoeker wat wils! Maar ook voor gezinnen is Camping Luna del Monte een mooie uitvalsbasis voor een vakantie in Umbrie! Op de camping is een trampoline, ping pong tafel en een voetbaltafel aanwezig en voor de kleinere kinderen is de speeltuin meteen voor de ingang van de camping gelegen! Gegarandeerd eindeloos plezier!

Vanaf 15 juni bent van harte welkom op Camping Luna del Monte! Rustiek kamperen in Umbrie!
www.campinglunadelmonte.nl