Kids

Kanoën op de rivier de Tevere in Città di Castello
Zoo in Arezzo (Dierentuin, Parco Zoo della Fauna Europea di Poppi)
Parco Avventura Il Gigante in Florence: een groot park met vele zip-line parcoursen, met lage eenvoudige zip-lines voor kinderen vanaf 3 jaar, met een verdeling tot de hoge tarzan zip-lines parcoursen voor kinderen vanaf 13 jaar en ouder.
• Peter Pan Parco Giochi, speeltuin in Arezzo
Acquapark Tavernelle in Perugia
Familiepark Città della Domenica in Perugia (o.a. vogels, boerderij en steppe dieren, wandelroutes, speeltuin, mini-kart, sprookjes beleving, de gekke brug, Fort Apache, opblaaskussens, uitzichtpunt).

Luna - bergwandelen met de kinderen  images-2  parco del sole collazzano  Unknown-1

• Met de boot naar het eiland Isola Maggiore in het Lago di Trasimeno: vertrek met een bootje vanuit Castiglione del Lago en vaar naar het pittoreske 14e eeuwse vissersplaatsje. Van hieruit kunt u een wandeling maken langs het water, onder de pijnbomen door naar de Romaanse kerk San Salvatore en de 18e eeuwse villa van de familie Guglielmi.
Dagje strand aan een van de stranden van het Lago di Trasimeno.
Parco del Sole in Collazzone (nabij Perugia): tijdens een wandeling van 4 km door het natuurpark kom je vele informatieve en educatieve borden tegen voor de kinderen, met informatie over alle dieren die je tegen komt. Er zijn ruim 300 verschillende diersoorten in het park aanwezig. Tevens is er een bar, een speeltuin, een voetbal- en volleybalveld, een picknick plek.

parco acquatico tavernelle  kids citta della domenica  Luna - jongetje in het zwembad met de bal  san marino camping luna del monte

Raften vlakbij Terni! Je kan ook wildwater kayakken of canyoningen! www.raftingmarmore.com
• Breng een bezoek aan het belasting vrije staatje San Marino: smalle straatjes boordevol souvenir winkeltjes vol met gadgets en toeristische hebbedingen voor kinderen en voor de volwassenen een lekkere lunch met vrij uitzicht.

… maar ook van een ijsje in het dorp of het maken van hun eigen pijl en boog, zijn de kids gauw tevreden!

IMG_2467  Luna - bergwandelen met de kinderen  IMG_4637  culinair gelato  IMG_2295